Gilber Panettone

Italiaanse Panettone en Pandoro van `Il Signore Panettone` Gilber - voor het Traditionele Italiaanse Kerstgevoel!




Er is geen Kerst zonder Panettone of Pandoro !!! 
"El Panetùn de Milàn" !!!

Pasticceria Gilber maakt de echte Panettone Milanese en Piemontese uit de originele recept, met natuurlijke ingrediënten en uitsluitend boter. 



Proef de lekkerste "Panetùn".....
Panettone tradizionale, Panettone piemontese, Pandoro classico, Veneziana, Panettone Pandorato.

Panettone is een Italiaans luxe brood of cake met vruchten. Van oorsprong komt het uit Milaan en wordt vooral rond Kerstmis gegeten.

Het brood heeft een luchtige structuur en wordt gebakken in een hoge ronde vorm. Het wordt gemaakt van een zacht, onvolledig-gekookt deeg dat suiker en rozijnen, gekonfijt fruit of chocoladestukjes bevat. Het wordt geserveerd in plakken, samen met zoete hete dranken of een zoete wijn, zoals spumante of moscato.

Bij de traditionele bereiding werden vergistte rozijnen en niet volledig gekookt deeg gebruikt. De productietechnieken zijn echter gewijzigd in verband met recente Europese verordeningen aangaande voedsel. De smaak is daarom tegenwoordig verschillend in vergelijking met die van traditionele panettone.




Deze Traditionele Italiaanse Panettone is via Gusto Di Lella te bestellen voor bedrijven, de retail en de horeca.
Op aanvraag versturen wij een bestel / prijslijst (Italian Links And More)


Het productie proces:












Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen